Over ons

Mijn naam is Jethro ten Have en ik word enthousiast van alles wat met techniek te maken heeft. Sinds 2022 heb ik me verder gespecialiseerd in de elektrotechniek. Of het nu inspecties zijn, ingewikkelde storingen of het begeleiden van een groot elektrotechnisch project, ik loop er warm voor! Samen met een klein team mensen om me heen ben ik graag van dienst.

In 1995 ben ik voor mezelf begonnen en is TIVAK uitgegroeid tot een allround installatiebedrijf in de Randstad. In 2020 heb ik alles in de Randstad achter me gelaten voor een verhuizing naar de Veluwe, waar ik oorspronkelijk vandaan kom. Vanaf dat moment ben ik me verder gaan specialiseren in de elektrotechniek, want dit heeft mijn grootste interesse en is in verband met de energietransitie een grote markt met dynamische ontwikkelingen.

In de afgelopen jaren heb ik meerdere grote projecten kunnen organiseren en begeleiden, waarbij ik gemerkt heb dat het ofwel vooruitdenken/overzien of het probleemoplossend werken mij goed ligt. Kortom, geen uitdaging of storing te groot, geen spanning te hoog! Bel me gerust, ik denk graag mee.

_DSC2283-2

Complete SolarEdge installatie met batterijen en laadpalen

Onlangs hebben wij een complete SolarEdge installatie gemonteerd in een schuur. De houten achterwand van de zolder is eerst voorzien van een brandvaste plaat die goed tegen hitte kan.

Goodwe omvormers voor melkveehouderij

Installatie van twee Goodwe GW36K omvormers. Nieuw in dit systeem is een centrale regelunit SEC1000 die beide omvormers aanstuurt.

Dierenartsenpraktijk voorzien van groene stroom

In de meterkastruimte hebben wij een aparte PV verdeler geïnstalleerd die tevens door ons ontworpen en geassembleerd was.